lauantai 4. helmikuuta 2012

Pakkaspäivitys







Taas on se aika vuodesta kun tehdään uusia pakkasennätyksiä. Normaalistihan ihmiset hyvällä ommallatunnolla pysyttelee sisätiloissa kun elohopea laskee sinne lähemmäs kolmeakymmentä pakkasastetta mutta meillehän tämä on tietänyt vaan entistä ennemmän treenaamista! Arktiset koirat ovat viimeinkin päässeet elementtiinsä myös täällä etelässä päin!










Tänään aamulla herätessämme mittari näytti -30. Eikun koirat vauhdilla valjaisiinja menoksi! Sain otettua muutaman rekeily kuvan ennenkuin sormet alkoivat muuttua sinertäviksi















Huomenna Kurko&Riki viettävät ansaittua vapaapäivää, sillä me suuntaamme Sumun kanssa kohti Keuruun ryhmänäyttelyä! Sen suurempia tavoitteita ei ole asetettu, muutakuin saada itsensä pysymään tietysti lämpimänä kehän ollessa ulkona!!



2 kommenttia:

  1. Jeee, blogi teillekkin! Liityn lukijaksi ja jään innolla odotteleen myös sulta lisää hienoja kuvia ja tekstiä! :) Ainiin, HURJASTI ONNEA KEURUULLE!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsih, saa nähdä tuleeko tästä mun blogin kirjoittamisesta mitään, nytkin unohtunut viikoksi ihan kokonaan koko asia! :D Tää päivitys on tosiaan viikon takainen, joten keuruulla käythiin jo viikko sitten sunnuntaina :)

      Poista