maanantai 27. helmikuuta 2012

JOHTOTÄHTI

Tarkkasilmäiset ovat varmasti jo panneet merkille että laumaamme on saapunut uusi jäsen. Vähemmän tarkkasilmäiset, kuten äitini, eivät varmasti edes koiskaan tule huomaamaan ennä koiria onkin kolmean sijasta neljä.

Meille muuttanut vanhempi rouva Kukanoksan Samba, tutummin vain Samba, on luotettava ja kokenut valjakon johtaja. Eli juuri se mitä valjakostani on jo pidemmän aikaa puuttunut. Samba on toiminut myös hyvänä opettajana nuoremmille koirille ja pääseekin toivon mukaan jonkun ajan kuluttua myös meillä opettamaan uutta rekikoiran alkua.


Samba on asustellut ennen meille muuttoaan muutamalla muullakin husky-harrastajalla. Sambasta löytyy kattava kuvaus TÄÄLTÄ. Samasta linkistä voi uteliaimmat myös kurkata sukutaulua sekä vanhempia kuvia kauniista rouvastamme. Samballe tulleen vahinkopentueen (Jennin lauman C-pentue) tietoja löytyy myös muutaman painalluksen takaa.



Meille kotiutuminen alkoi erittäin sujuvasti. Rouva on ehkä tällä hetkellä hieman vielä varovainen mutta ajan kanssa tämä varovaisuus on lähtenyt nyt jo huomattavasti tasaantumaan. Samba on todella maineensa veroinen koira, erittäin rauhallinen, ystävällinen sekä tietysti upea johtajakoira. Pojat ottivat uuden lauman jäsenen hienosti vastaan, eikä näyttänyt Sambaakaan haittaavan nämä salskeat nuoret urokset, päinvastoin!

Tulemme kiertämään Samban kanssa muutamat näyttelyt, kunhan vain saadaan rouva kasvattamaan turkkinsa takaisin.

Kunnolla kotiuduttuaan tulen tekemään myös Samballe oman sivun joka tulee kertomaan rouvasta hieman kattavammin.

Vahinkoja välttääkseni Samba tullaa sterilomaan huomenna 27.2.





                                                       Loppukevennys



Jos ei sängyssä tai sohvalla niin sitten takan edessä!





Trooppisen siperianhusky Rikin esittely sivut ovat valmistuneet!











4 kommenttia: