torstai 23. helmikuuta 2012

sitäsuntätä


Kaiken näköistä on taas tapahtunut mutta kaikkeahan ei kerrota, ainakaan vielä!!


5.2 Sumun kanssa käytiin Keuruun ryhmänäyttelyssä tuloksella EH. Arvostelu tulee myöhemmin sikäli mikäli löydän sen käsiini..


Sunnuntaina 12.2 aikaisin aamulla lähdim kuopuksemme kanssa Maalahteen SCY pohjanmaan järjestämään agility-ja tokokoulutuspäivään. Matkaseuraksemme saimme Makia collien sekä hänen omistajansa Janican&Mankun. Paikanpäällä koirakot oli jaettu kahteen ryhmään, toisten harjoitellessa tokoa toiset harjoittelivat agilityä. Me aloitimme tokosta. Ensin jokainen koirakko sai yksilöharjoitusta muiden katsellessa sivulta. Meidän vuorolla harjoittelimme Kurkon kanssa seuraamista ja saimme siihen liittyen paljon hyviä neuvoja osaavalta kouluttajalta. Tämän jälkeen treenasimme porukalla paikalla oloa, joka sujuukin Kurkolta jo suhteellisen mallikkaasti myös häiriössä.

Pienen tauon jälkeen siirryimme agilityn pariin. Kurkon kanssa tutustuttiin ihan kivalla menestyksellä aitaan&putkeen.


Kaikinpuolin päivä oli aivan mahtava! Kumpa näitä olisi enemmänkin myös tällä seudulla..


Onnistuneiden viikonloppu treenien jälkeen oli mukava jatkaa koulutusta 15.2 alkaneessa toko kurssissa, joka käsittää viisi yhteistreeni kertaa. Kurkon kanssa on ilo treenailla koska se keskittyy upeasti ja pitää kontaktia minuun lähes kokoajan.


Viimekesänä vanhemmiltani saamani kauan odotettu vanha arkkupakastimemme sai uuden työmääräyksen. Sen tehtävänä on toimia nykyään tiiviinä ja kannellisena kompostinamme. Tilalle saapui täysin tuliterä 600 litrainen pakastin, jonne luulisi mahtuvan jo meillä olevien lihojen lisäksi myös kuun vaihteessa tuleva 150kg lihalasti!!


Odotettu Sumun lonkka-ja kyynär kuvausten vahvistus saapui viimein kennelliitolta! Lonkat A/A & Kyynärät 0/0, kuten jo oli odotettavissakin. Myös Sumun koko selkäranka kuvattiin samassa yhteydessä terveeksi. Huolettomia treenikilometrejä siis edessäpäin!











3 kommenttia:

  1. Buukkisen keskittymiskyky on kyllä jotaki uberihyberiluokkaa, varsinki Makiaan verrattuna! :D Vois vähän lahjottaa sitä Makialle!

    Oli kyllä kiva reissu Maalahressa, pitää ottaa uusiks heti ku mahollista! ;)

    VastaaPoista
  2. Heti ollaan kyllä mukana jos tulee tämmöinen maalahden tapainen reissu ;)

    VastaaPoista
  3. Huippua lukea tälläistä tekstiä, ensinnäkin, upeaa että Sumu on ihan priimakunnossa! :-) Ja sanopas muuta, et olispa vaan enemmän täälläkin päin noita kaikenlaisia koulutusjuttuja.. Kaikkeen sitä kai vois kommentoida, mutta hienoa et Kurko on keskittymiskykyinen ja kontakti on kunnossa teillä.. Hyviä treenejä siis tiedossa!

    VastaaPoista